Daniels timme #57 – Samhället och kronan

Äntligen måndag igen vilket gav mig en efterlängtad anledning att ge mig till skogs. Det är ju där jag spelar in mina intron nu för tiden. Så, i en vacker solnedgång berättar jag om helgen som varit, en helg som precis som så många andra har utspelat sig i Svenskarnas Hus med fria Svenskar. Sedan lämnar vi över till Klaus som berättar en saga om kronans fall, och efter det pratar jag och Johnny om det faktum att människan bygger samhället, inte tvärtom.

Här är bilden från inspelningen.

Det här är en podcast från Svegot Plus. För att lyssna på podden måste du logga in eller lösa en prenumeration.

Svegot Plus

Betala per månad
kr 99
00
Månadsvis
  • Alla podcasts
  • Alla artiklar
  • Alla filmklipp

Svegot Plus

Betala för ett år
kr 995
00
Årsvis
  • Alla podcasts
  • Alla artiklar
  • Alla filmklipp
Populärast

Vän av Svegot

För dig som vill stötta extra
kr 499 Månadsvis
  • Alla podcasts
  • Alla artiklar
  • Alla filmklipp
{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}