GMM339: Ett pangprogram

Helgen är över och verkligheten tar vid. Men det blir en mjukstart då programledaren är i Sverige och vill berätta om sina upplevelser i fosterlandet hittills (som framförallt fokuserar på ett besök på skjutbanan). Men lite substans får vi också då en längre utveckling om demokratins vara eller icke vara.

Det här är en podcast från Svegot Plus. För att lyssna på podden måste du logga in eller lösa en prenumeration.

Att komma hem till Sverige är alltid lika upplyftande, varför Söderman ägnar en stund åt att prata om det och den nära förestående flytten hem igen. Men framförallt delar han med sig av sina (närmast religiösa) upplevelser från skjutbanan. Ett är säkert. Programledarens framtida hobby är bestämd.

En insändare till Svegot som tar upp demokratin ligger sedan till grund för ett vidare resonemang om frågan. Om något är fel så är inte nödvändigtvis den raka motsatsen rätt, menar Magnus Söderman, och utbrister att han är demokrat – under förutsättning att vi får en bättre demokrati.

Sponsorer

BarriTrad gör kläder och accessoarer som passar nationellt sinnade svenskar.

Urnord säljer smycken och hantverk med fornnordisk inspiration.

Båda butikerna skänker 10% av sin omsättning till Svenskarnas hus.

Svegot i sommarläge inför stor nylanseringLäs mer
+ +
{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}