Passningen #176 – Skrällar.

Passningen pratar skrällar. Tampa Bay åkte ur NHL-slutspelet, Juventus blev utspelade av Ajax och Tiger Woods vann Masters. Lag Niklas Edins VM-guld i curling nämns och Passningen pratar om ett franskt tidningsomslag, stöd till Israel Folau från en annan rugbystjärna och hamnar via snack om innebandy i en av de kanske minst neutrala Wikipediartiklarna som finns på svenska.

Det här är en podcast från Svegot Plus. För att lyssna på podden måste du logga in eller lösa en prenumeration.

Kommentarer

Vi ger dig skriften gratis!

Skriv upp dig på Det fria Sveriges nyhetsbrev så skickar vi dig vår visionsskrift som PDF helt gratis (värde 99 kronor). Skriften har redan lästs av tusentals svenskar och lägger grunden för en framtid för ett fritt svenskt folk.

Det lyckades - vänligen kolla din inkorg för bekräftelse och skriften!