GMM334: Gudarna ler mot Det fria Sverige

Magnus har kommit hem från sin Sverigeresa och avrapporterar. Svenskarnas hus har invigts och verksamheten har kommit igång. Det är med gott hopp om framtiden som Söderman nu inväntar den förestående flytten hem igen.

Det här är en podcast från Svegot Plus. För att lyssna på podden måste du logga in eller lösa en prenumeration.

Ny säsong av Gomorron med Magnus och programledaren är aningen ledbruten efter veckorna i Sverige. Men också mycket glad eftersom Svenskarnas hus är igång. Självfallet kretsar mycket kring detta i avsnittet.

Våren är här på riktigt också, vilket innebär att det helt plötsligt finns massor med polisresurser att kommendera ut så att den svensk medelklassen kan hindras att köra för fort eller glömma ta av dubbdäcken. Men är det också ett uttryck för anarkotyranniet?

Med mycket mera så klart

Sponsorer

BarriTrad gör kläder och accessoarer som passar nationellt sinnade svenskar.

Urnord säljer smycken och hantverk med fornnordisk inspiration.

Båda butikerna skänker 10% av sin omsättning till Svenskarnas hus.

{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}