GMM332: Upp till kamp emot snusket

Brasiliens president ryter ifrån mot karnivalsnusket och Magnus är inte sen att ryta med. Men först sågas de svenska badhusen med fotknölarna. Förutom detta är kommenteras det senaste nytt och så blir det lite historia.

Det här är en podcast från Svegot Plus. För att lyssna på podden måste du logga in eller lösa en prenumeration.

Senaste nytt från gammelmedia gås igenom och då blir det allt ifrån Trump och Nordkorea till Swedbank och pengatvätt.

Efter nyheten om att några barn blivit sjuka efter att ha besökt ett badhus i Uppsala tar Magnus tillfället i akt för att attackera hel idén om badhus, både som de snuskiga platser de är, men också som tempel för den moderna människan.

Snusk är inte begränsat till bara badhus, något Brasiliens president Jair Bolsonara påpekar, då han uttalat sig mot de karnevaler som genomförs i tid och otid i landet. Dessa är uttryck för årtionden av vänsterextrem propaganda och Söderman håller med.

I dag blir det också Hänt i historien.

Samt lite musik och smått och gott, så klart…

Sponsorer

BarriTrad gör kläder och accessoarer som passar nationellt sinnade svenskar.

Urnord säljer smycken och hantverk med fornnordisk inspiration.

Båda butikerna skänker 10% av sin omsättning till Svenskarnas hus.

Kommentarer

Vi ger dig skriften gratis!

Skriv upp dig på Det fria Sveriges nyhetsbrev så skickar vi dig vår visionsskrift som PDF helt gratis (värde 99 kronor). Skriften har redan lästs av tusentals svenskar och lägger grunden för en framtid för ett fritt svenskt folk.

Det lyckades - vänligen kolla din inkorg för bekräftelse och skriften!