MMS#135 – Förskolan förstör våra barn

De sönderstressade förskolelärarna kan sjukskriva sig. Men barnen då? De kommer inte undan. De tvingas in i kaoset dag ut och dag in, vecka ut och vecka in. Och att varna om de brister som råder är inte heller det lättaste, med tanke på den tystnadskultur som råder inom förskolan. Även på universiteten ser det illa ut eftersom många högskolestudenter inte lyckas forma begripliga meningar. Magnus berättar för oss om plikt och att det kanske börjar bli något begripligt för ungdomar igen. Och är Facebook-grupper att jämställa med en BBS? Grundaren av “Stå upp för Sverige” ska nu åtalas med hjälp av denna gamla lag.

  • Facebookgruppen #bromsasverige uppmanar bilister att stanna till vid vägkanten för att protestera mot politikerna.
  • Pliktkänslan är borta hos svenska folket. Går den att återinföra?
  • Det skrivna språket är för många nästan okänt. Hur viktigt är det att kunna uttrycka sig väl i skrift, och vad missar de som inte kan?
  • I förskolan råder okontrollerat kaos och många förskolelärare sjukskriver sig. Men barnen tvingas vara kvar. Hur allvarligt är det egentligen? Hur påverkas barnen?
  • Elin Kranz mördare vill åka hem till Etiopien. Bör vi gå med på det?
  • Fler rapporter om fulla häkten. Men systemet har en enkel lösning. Se bara utomlands!

Sponsorer

BarriTrad gör kläder och accessoarer som passar nationellt sinnade svenskar.

Urnord säljer smycken och hantverk med fornnordisk inspiration.

Båda butikerna skänker 10% av sin omsättning till Svenskarnas hus.

Kommentarer

Vi ger dig skriften gratis!

Skriv upp dig på Det fria Sveriges nyhetsbrev så skickar vi dig vår visionsskrift som PDF helt gratis (värde 99 kronor). Skriften har redan lästs av tusentals svenskar och lägger grunden för en framtid för ett fritt svenskt folk.

Det lyckades - vänligen kolla din inkorg för bekräftelse och skriften!