MMS#133 – Sverige är det bästa landet för kvinnor!

Grattis du kvinna! I Sverige lever du bäst, enligt en undersökning från U.S News and World report. För i Sverige slits kvinnor från sina barn och tvingas göra karriär. I Sverige är 40% av cheferna kvinnor. I Sverige är det så jämställt så. Men givetvis inte jämställt nog. Eftersom det är årsdagen av Palmemordet diskuterar Daniel och Magnus en del kring det, och kikar på hur det går med utredningen såhär 33 år senare. Går det verkligen att få ett svar på vad som hände? Och både en lektor på Södertörns högskola samt en amerikans professor visar hur mycket de hatar. Hur mycket de hatar och vill se död och lidande. Så som vänsterblivna gärna gör.

Sponsorer

BarriTrad gör kläder och accessoarer som passar nationellt sinnade svenskar.

Urnord säljer smycken och hantverk med fornnordisk inspiration.

Båda butikerna skänker 10% av sin omsättning till Svenskarnas hus.

Svegot i sommarläge inför stor nylanseringLäs mer
+ +
{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}