MMS#132 – Blir det något Brexit?

Polisen i Rinkeby har fått nog (igen) och går ut med ett väl känslosamt meddelande till kriminella, Theresa May öppnar för att skjuta upp hela Brexit och Indien och Pakistan har börjat kriga lite smått. Vi får även höra om hur Magnus reagerade på att bli lämnad på dagis.

Sponsorer

BarriTrad gör kläder och accessoarer som passar nationellt sinnade svenskar.

Urnord säljer smycken och hantverk med fornnordisk inspiration.

Båda butikerna skänker 10% av sin omsättning till Svenskarnas hus.

Kommentarer

Vi ger dig skriften gratis!

Skriv upp dig på Det fria Sveriges nyhetsbrev så skickar vi dig vår visionsskrift som PDF helt gratis (värde 99 kronor). Skriften har redan lästs av tusentals svenskar och lägger grunden för en framtid för ett fritt svenskt folk.

Det lyckades - vänligen kolla din inkorg för bekräftelse och skriften!