MMS#131 – Mångkultur eller krig!

Frans Timmermans är toppkandidat till att bli nästa ordförande för EU-kommissionen. 2015 höll han ett anförande där han gjorde det mycket tydligt vad som gäller: Alla länder ska bli mångkulturella. Annars väntar krig. Daniel och Magnus försöker lista ut varför så många 90-talister söker sig till psykakuten och Magnus får svara på frågan om Sverige verkligen islamiseras.

Sponsorer

BarriTrad gör kläder och accessoarer som passar nationellt sinnade svenskar.

Urnord säljer smycken och hantverk med fornnordisk inspiration.

Båda butikerna skänker 10% av sin omsättning till Svenskarnas hus.

Kommentarer

Vi ger dig skriften gratis!

Skriv upp dig på Det fria Sveriges nyhetsbrev så skickar vi dig vår visionsskrift som PDF helt gratis (värde 99 kronor). Skriften har redan lästs av tusentals svenskar och lägger grunden för en framtid för ett fritt svenskt folk.

Det lyckades - vänligen kolla din inkorg för bekräftelse och skriften!