MMS#130 – Vad tittar dina barn på?

Idag med Daniel Frändelöv och Dan Eriksson.

Vet du vad det är för barnprogram dina barn ser? Varken SVT eller Youtube är trygga platser för ditt barn att vistas utan en vuxen i närheten. Vi pratar en del om den propaganda som sprids till våra barn och hur skadlig den kan vara. Anledningen till att vi glider in på detta är att det hävdas att svarta barns självbild förstörs om de råkar se en nildbild av en afrikan, något som Eksjö Museum fick erfara när de utsattes för ett drev i sociala medier. Dan berättar för oss det oerhört farliga i att Wikipedia nu menar att det är en kontroversiell åsikt att svenskar är en folkgrupp. I sak har de inte fel, men varför är det så farligt? Avslutningsvis ser vi igen att internet som vi känner det snart är ett minne blott, om EU får som de vill. Hur anpassar vi oss till det?

Sponsorer

BarriTrad gör kläder och accessoarer som passar nationellt sinnade svenskar.

Urnord säljer smycken och hantverk med fornnordisk inspiration.

Båda butikerna skänker 10% av sin omsättning till Svenskarnas hus.

Svegot i sommarläge inför stor nylanseringLäs mer
+ +
{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}