MMS#128 – När politikerna tar makten över medierna

I en ny studie visar det sig att politikerna själva tar allt mer kontroll över vilket budskap allmänheten nås av. Detta är givetvis ett så kallat demokratiproblem, och för en gångs skull ett riktigt sådant. Vi tycker synd om alla de matvaruhandlare som råkar ut för grovt kriminella och spår in i framtiden var detta kan tänkas sluta. När ett badhus erbjuder sina kunder “chipping” påminner vi om att det kanske inte är den bästa idén. Varför? Lyssna så får du veta!

Sponsorer

BarriTrad gör kläder och accessoarer som passar nationellt sinnade svenskar.

Urnord säljer smycken och hantverk med fornnordisk inspiration.

Båda butikerna skänker 10% av sin omsättning till Svenskarnas hus.

Kommentarer

Vi ger dig skriften gratis!

Skriv upp dig på Det fria Sveriges nyhetsbrev så skickar vi dig vår visionsskrift som PDF helt gratis (värde 99 kronor). Skriften har redan lästs av tusentals svenskar och lägger grunden för en framtid för ett fritt svenskt folk.

Det lyckades - vänligen kolla din inkorg för bekräftelse och skriften!