MMS#127 – Frisyrförtrycket äntligen över!

Ohämmad glädje råder i studion när vi läser att New York äntligen ska sluta förtrycka alla de stackars människor som under åratal varit tvingade att stympa sitt hår för att passa in i den vita mannens snäva fålla. Dreadlocks och liknande frisyrer ska nämligen bli en del av svarta människors rasidentitet och därmed är det givetvis rent rasistiskt att kräva att de klipper sig för att få anställning. I häktena är det numera helt fullbelagt och polisen sitter i möte efter möte för att försöka lösa krisen. Vi har vår egen lösning, och den är ganska simpel, men ack så effektiv. Vi pratar även om aktiv dödshjälp, och om varför det kan vara farligt att låta staten sköta sådant.

Sponsorer

BarriTrad gör kläder och accessoarer som passar nationellt sinnade svenskar.

Urnord säljer smycken och hantverk med fornnordisk inspiration.

Båda butikerna skänker 10% av sin omsättning till Svenskarnas hus.

Kommentarer

Vi ger dig skriften gratis!

Skriv upp dig på Det fria Sveriges nyhetsbrev så skickar vi dig vår visionsskrift som PDF helt gratis (värde 99 kronor). Skriften har redan lästs av tusentals svenskar och lägger grunden för en framtid för ett fritt svenskt folk.

Det lyckades - vänligen kolla din inkorg för bekräftelse och skriften!