MMS#126 – Det är inte lätt att vara SVT

Damned if you do, damned if you don’t. SVT fälls i Granskningsnämnden för att ha tagit avstånd. För några år sedan fälldes de för att de inte tog avstånd. Det är inte lätt, men det är inte heller det hopplösa regelverk de ska följa. Vi får även höra Magnus berätta om sin skolgång, om några underliga våldtäktsfall, att Frankrike äntligen slutar vara så bakåtsträvande samt får lära oss ett nytt ord. “Massrån”. Betydligt effektivare!

Kommentarer

Vi ger dig skriften gratis!

Skriv upp dig på Det fria Sveriges nyhetsbrev så skickar vi dig vår visionsskrift som PDF helt gratis (värde 99 kronor). Skriften har redan lästs av tusentals svenskar och lägger grunden för en framtid för ett fritt svenskt folk.

Det lyckades - vänligen kolla din inkorg för bekräftelse och skriften!