MMS#125 – Annika Strandhäll är värdelös!

Ungerns familjeminister reagerar starkt på att Strandhäll jämför Ungerns familjepolitik med “30-talet”. I ett öppet brev kräver hon en ursäkt för uttalandet. Inte konstigt att allmänhetens förtroende för våra ministrar är oerhört lågt. Folkhälsoinstitutet larmar om att över hälften av svenskarna är överviktiga, men är BMI verkligen ett bra mått på övervikt? Och i USA har en skandal börjat rullas upp. Skådespelaren Jussie Molett påstod sig ha blivit utsatt för en oerhört hemsk rasistattack, men nu verkar det som att hela historien är påhittad. Vi minns tillbaka till liknande händelser i Sverige.

Sponsorer

BarriTrad gör kläder och accessoarer som passar nationellt sinnade svenskar.

Urnord säljer smycken och hantverk med fornnordisk inspiration.

Båda butikerna skänker 10% av sin omsättning till Svenskarnas hus.

Kommentarer

Vi ger dig skriften gratis!

Skriv upp dig på Det fria Sveriges nyhetsbrev så skickar vi dig vår visionsskrift som PDF helt gratis (värde 99 kronor). Skriften har redan lästs av tusentals svenskar och lägger grunden för en framtid för ett fritt svenskt folk.

Det lyckades - vänligen kolla din inkorg för bekräftelse och skriften!