MMS#125 – Annika Strandhäll är värdelös!

Ungerns familjeminister reagerar starkt på att Strandhäll jämför Ungerns familjepolitik med “30-talet”. I ett öppet brev kräver hon en ursäkt för uttalandet. Inte konstigt att allmänhetens förtroende för våra ministrar är oerhört lågt. Folkhälsoinstitutet larmar om att över hälften av svenskarna är överviktiga, men är BMI verkligen ett bra mått på övervikt? Och i USA har en skandal börjat rullas upp. Skådespelaren Jussie Molett påstod sig ha blivit utsatt för en oerhört hemsk rasistattack, men nu verkar det som att hela historien är påhittad. Vi minns tillbaka till liknande händelser i Sverige.

Sponsorer

BarriTrad gör kläder och accessoarer som passar nationellt sinnade svenskar.

Urnord säljer smycken och hantverk med fornnordisk inspiration.

Båda butikerna skänker 10% av sin omsättning till Svenskarnas hus.

Svegot i sommarläge inför stor nylanseringLäs mer
+ +
{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}