Mycket lågt förtroende för ministrar

Svenska folket har inga höga tankar om de ministrar som styr vårt land. I en ny mätning från Novus kommer Margot Wallström på första plats, men utan några imponerande förtroendesiffror.

I slutet av januari, efter att Januariavtalet (också kallat JÖK) blev offentligt, genomförde Novus en undersökning, där det visar sig att svenska folket har mycket lågt förtroende för ministrarna.

Det kan tyckas märkligt att Margot Wallström toppar listan med tanke på alla stormar kring henne, men det beror endast på att de andra ministrarna är betydligt värre.

I listan hittar vi nya ministern Amanda Lind på näst sista plats med -32 i förtroende. Statsministern Stefan Löfven är placerad på plats 10 med -10 i förtroende. Faktum är att endast de tre ministrarna längst upp har + i sitt förtroende, de resterande 20 ligger på minuspoäng.

Läs hela undersökningen här.

Kommentarer

Vi ger dig skriften gratis!

Skriv upp dig på Det fria Sveriges nyhetsbrev så skickar vi dig vår visionsskrift som PDF helt gratis (värde 99 kronor). Skriften har redan lästs av tusentals svenskar och lägger grunden för en framtid för ett fritt svenskt folk.

Det lyckades - vänligen kolla din inkorg för bekräftelse och skriften!