MMS#123 – HBTQ-aktivist dömd för sexuellt ofredande

En påstått välkänd HBTQ-aktivist har dömts för flera fall av sexuellt ofredande. Det är sannerligen en saftig och mycket märklig historia som rullas upp när allt fler detaljer framkommer. Sverigedemokraterna säger att de vill hålla avstånd till nationalistiska partier och vi funderar kring om detta är ett bra eller dåligt beslut, och det verkar inte som om internet har dött riktigt än. EU har nu kommit till ett beslut om hur man ska hantera upphovsrätt på internet. Det är minst sagt luddigt formulerat och detta beror troligen på vilka som har formulerat det. Gubbar.

Sponsorer

BarriTrad gör kläder och accessoarer som passar nationellt sinnade svenskar.

Urnord säljer smycken och hantverk med fornnordisk inspiration.

Båda butikerna skänker 10% av sin omsättning till Svenskarnas hus.

Kommentarer

Vi ger dig skriften gratis!

Skriv upp dig på Det fria Sveriges nyhetsbrev så skickar vi dig vår visionsskrift som PDF helt gratis (värde 99 kronor). Skriften har redan lästs av tusentals svenskar och lägger grunden för en framtid för ett fritt svenskt folk.

Det lyckades - vänligen kolla din inkorg för bekräftelse och skriften!