MMS#123 – HBTQ-aktivist dömd för sexuellt ofredande

En påstått välkänd HBTQ-aktivist har dömts för flera fall av sexuellt ofredande. Det är sannerligen en saftig och mycket märklig historia som rullas upp när allt fler detaljer framkommer. Sverigedemokraterna säger att de vill hålla avstånd till nationalistiska partier och vi funderar kring om detta är ett bra eller dåligt beslut, och det verkar inte som om internet har dött riktigt än. EU har nu kommit till ett beslut om hur man ska hantera upphovsrätt på internet. Det är minst sagt luddigt formulerat och detta beror troligen på vilka som har formulerat det. Gubbar.

Sponsorer

BarriTrad gör kläder och accessoarer som passar nationellt sinnade svenskar.

Urnord säljer smycken och hantverk med fornnordisk inspiration.

Båda butikerna skänker 10% av sin omsättning till Svenskarnas hus.

Svegot i sommarläge inför stor nylanseringLäs mer
+ +
{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}