MMS#122 – Döda finansierar mångkulturen

Då både Magnus och Dan har fullt upp med annat tar sig Daniel an dagens nyheter alldeles allena. Det blir om Allmänna arvsfondens galna projekt, att läkare ska få bedöma om utlänningar är ensamma nog för att få stanna i Sverige, om att Soros varnar för EUs kollaps och om barnveganerna i Göteborg.

Sponsorer

BarriTrad gör kläder och accessoarer som passar nationellt sinnade svenskar.

Urnord säljer smycken och hantverk med fornnordisk inspiration.

Båda butikerna skänker 10% av sin omsättning till Svenskarnas hus.

Kommentarer

Vi ger dig skriften gratis!

Skriv upp dig på Det fria Sveriges nyhetsbrev så skickar vi dig vår visionsskrift som PDF helt gratis (värde 99 kronor). Skriften har redan lästs av tusentals svenskar och lägger grunden för en framtid för ett fritt svenskt folk.

Det lyckades - vänligen kolla din inkorg för bekräftelse och skriften!