Daniels timme #23 – Stanna eller sticka?

När samhället kollapsar kan man tvingas lämna sitt hem för en säkrare plats. Om man väljer att dra, istället för att stanna, är det bäst att vara förberedd på detta. Robin och Daniel går igenom några saker man bör tänka på i Fri Beredskap. Men innan dess skall historikern Lennart Svensson berätta för oss om Sverige under den karolinska tiden.

Det här är en podcast från Svegot Plus. För att lyssna på podden måste du logga in eller lösa en prenumeration.
Kommentarer

Vi ger dig skriften gratis!

Skriv upp dig på Det fria Sveriges nyhetsbrev så skickar vi dig vår visionsskrift som PDF helt gratis (värde 99 kronor). Skriften har redan lästs av tusentals svenskar och lägger grunden för en framtid för ett fritt svenskt folk.

Det lyckades - vänligen kolla din inkorg för bekräftelse och skriften!