Finska polisen ska mörka asylbrottslighet

Polisen i Tavastland, Finland, har fått mottaga instruktioner där det med all önskvärd tydlighet framgår att man ska mörka brottslighet som begås av asylsökande.

FINLAND. Ett 6-sidigt dokument med instruktioner har gått ut till polisen i Tavastland, Finland, med instruktioner om hur man ska hantera kommunikationen utåt. Bland annat får polisen inte längre berätta om en misstänkt gärningsperson eller gripen brottsling är asylsökande.

Ett skäl som motiverar detta nya förbud är för att se till så att den ”sociala ordningen” upprätthålls. Alltså, man vill inte att finländare ska få veta vem eller vilka som begår brott mot dem eftersom det kan leda till ”rasism” och ”främlingsfientlighet”.

Men det slutar inte där. Det står vidare i instruktionen:

”Poliser måste, i enlighet med sin roll och sina plikter behandla asylsökande neutralt också på sin privata fritid.”

Finsk polis får alltså inte ifrågasätta massinvandringen ens på sin fritid.

Uppenbarligen vill polisen kratta manegen inför framtiden, för man klargör också att polisen måste förbereda sig på att ha mycket mer att göra med asylsökande under de nästkommande två åren. Betyder det att myndigheten är medveten om vad som komma skall, men i stället för att att tala ut mot en vansinnig politik så sätter de munkavel på sina egna anställda?

Det är svårt att göra någon annan tolkning.

Kommentarer

Vi ger dig skriften gratis!

Skriv upp dig på Det fria Sveriges nyhetsbrev så skickar vi dig vår visionsskrift som PDF helt gratis (värde 99 kronor). Skriften har redan lästs av tusentals svenskar och lägger grunden för en framtid för ett fritt svenskt folk.

Det lyckades - vänligen kolla din inkorg för bekräftelse och skriften!