Daniels timme #8 – Vatten

Tekniska problem. Det är en del av livet. Första 7 minuterna av dagens sändning gick inte ut live som den skulle, vilket gör dagens avsnitt lite speciellt. Huvudinslaget idag, som det alltid är på onsdagar, är Fri Beredskap. Robin och Daniel pratar om en av de absolut viktigaste sakerna som finns i en överlevnadssituation – vatten.

Det här är en podcast från Svegot Plus. För att lyssna på podden måste du logga in eller lösa en prenumeration.
Kommentarer

Vi ger dig skriften gratis!

Skriv upp dig på Det fria Sveriges nyhetsbrev så skickar vi dig vår visionsskrift som PDF helt gratis (värde 99 kronor). Skriften har redan lästs av tusentals svenskar och lägger grunden för en framtid för ett fritt svenskt folk.

Det lyckades - vänligen kolla din inkorg för bekräftelse och skriften!