Sportåret 2018 (Passningen #160)

Henrik, Markus och Arvid går igenom sportåret 2018. Högt, lågt. Oviktigt och viktigt. Politiskt och sportsligt. OS-framgångar och innebandyskandaler blandas med friidrottsbesvikelser och landslagshyllningar samt Passningens ofrånkomliga stickspår.
God lyssning!

Brasklapp: Det som Henrik utsåg till årets sporthändelse i Svegots uppesittarkväll (ett målfirande som var så mycket Hammarby det kan bli) föll tyvärr bort i det färdiga programmet. Likaså en diskussion om LeBron James kontroversiella uttalanden på sistone. Anledningen är diverse “ljudstörningar”. Den som lyssnar kommer förstå!

Kommentarer

Vi ger dig skriften gratis!

Skriv upp dig på Det fria Sveriges nyhetsbrev så skickar vi dig vår visionsskrift som PDF helt gratis (värde 99 kronor). Skriften har redan lästs av tusentals svenskar och lägger grunden för en framtid för ett fritt svenskt folk.

Det lyckades - vänligen kolla din inkorg för bekräftelse och skriften!