MMS#93.2: Daniels gloria och modebloggar

Vi börjar något oväntat med att diskutera modebloggar, framförallt Bianca Ingrossos. Med en kraftsamling tar vi oss ur detta träsk och låter istället Daniel skryta med vilken fantastiskt god människa han är. Hjälper man människor för sin egen skull eller för andras? Innan vi lyssnar på ett introavsnitt till nästa års tränings-pod noterar vi att Expo verkar uppmana till mordbrand, och det är i sig inget att förvånas över.

Detta innehåll är för medlemmar i nivån Plus (Månad), Plus (År), Plus (Livstid) och Vän av Svegot enbart.
Logga inBli medlem

Vi börjar något oväntat med att diskutera modebloggar, framförallt Bianca Ingrossos. Med en kraftsamling tar vi oss ur detta träsk och låter istället Daniel skryta med vilken fantastiskt god människa han är. Hjälper man människor för sin egen skull eller för andras? Innan vi lyssnar på ett introavsnitt till nästa års tränings-pod noterar vi att Expo verkar uppmana till mordbrand, och det är i sig inget att förvånas över.

Detta innehåll är för medlemmar i nivån Plus (Månad), Plus (År), Plus (Livstid) och Vän av Svegot enbart.
Logga inBli medlem
Svegot i sommarläge inför stor nylanseringLäs mer
+ +
{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}