MMS#93.2: Daniels gloria och modebloggar

Vi börjar något oväntat med att diskutera modebloggar, framförallt Bianca Ingrossos. Med en kraftsamling tar vi oss ur detta träsk och låter istället Daniel skryta med vilken fantastiskt god människa han är. Hjälper man människor för sin egen skull eller för andras? Innan vi lyssnar på ett introavsnitt till nästa års tränings-pod noterar vi att Expo verkar uppmana till mordbrand, och det är i sig inget att förvånas över.

Detta innehåll är för medlemmar i nivån Plus (Månad), Plus (År), Plus (Livstid) och Vän av Svegot enbart.
Logga inBli medlem

Vi börjar något oväntat med att diskutera modebloggar, framförallt Bianca Ingrossos. Med en kraftsamling tar vi oss ur detta träsk och låter istället Daniel skryta med vilken fantastiskt god människa han är. Hjälper man människor för sin egen skull eller för andras? Innan vi lyssnar på ett introavsnitt till nästa års tränings-pod noterar vi att Expo verkar uppmana till mordbrand, och det är i sig inget att förvånas över.

Detta innehåll är för medlemmar i nivån Plus (Månad), Plus (År), Plus (Livstid) och Vän av Svegot enbart.
Logga inBli medlem
Kommentarer

Vi ger dig skriften gratis!

Skriv upp dig på Det fria Sveriges nyhetsbrev så skickar vi dig vår visionsskrift som PDF helt gratis (värde 99 kronor). Skriften har redan lästs av tusentals svenskar och lägger grunden för en framtid för ett fritt svenskt folk.

Det lyckades - vänligen kolla din inkorg för bekräftelse och skriften!