MMS#92.2: Du är mycket mer än dig själv

Du är du, men du är så mycket mer. Du är en i en lång blodslinje. Du är europé. Och du behöver ro. Hur finner man den? Magnus har givetvis visa tankar i ämnen. Men först ska vi prata om hemskolning, varför det behövs och hur man gör om man inte har det som alternativ. Samt en kort julhälsning från allas vår Klaus.

Detta innehåll är för medlemmar i nivån Plus (Månad), Plus (År), Plus (Livstid) och Vän av Svegot enbart.
Logga inBli medlem

Du är du, men du är så mycket mer. Du är en i en lång blodslinje. Du är europé. Och du behöver ro. Hur finner man den? Magnus har givetvis visa tankar i ämnen. Men först ska vi prata om hemskolning, varför det behövs och hur man gör om man inte har det som alternativ. Samt en kort julhälsning från allas vår Klaus.

Detta innehåll är för medlemmar i nivån Plus (Månad), Plus (År), Plus (Livstid) och Vän av Svegot enbart.
Logga inBli medlem
{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}