MMS#92.2: Du är mycket mer än dig själv

Du är du, men du är så mycket mer. Du är en i en lång blodslinje. Du är europé. Och du behöver ro. Hur finner man den? Magnus har givetvis visa tankar i ämnen. Men först ska vi prata om hemskolning, varför det behövs och hur man gör om man inte har det som alternativ. Samt en kort julhälsning från allas vår Klaus.

Detta innehåll är för medlemmar i nivån Plus (Månad), Plus (År), Plus (Livstid) och Vän av Svegot enbart.
Logga inBli medlem

Du är du, men du är så mycket mer. Du är en i en lång blodslinje. Du är europé. Och du behöver ro. Hur finner man den? Magnus har givetvis visa tankar i ämnen. Men först ska vi prata om hemskolning, varför det behövs och hur man gör om man inte har det som alternativ. Samt en kort julhälsning från allas vår Klaus.

Detta innehåll är för medlemmar i nivån Plus (Månad), Plus (År), Plus (Livstid) och Vän av Svegot enbart.
Logga inBli medlem
Kommentarer

Vi ger dig skriften gratis!

Skriv upp dig på Det fria Sveriges nyhetsbrev så skickar vi dig vår visionsskrift som PDF helt gratis (värde 99 kronor). Skriften har redan lästs av tusentals svenskar och lägger grunden för en framtid för ett fritt svenskt folk.

Det lyckades - vänligen kolla din inkorg för bekräftelse och skriften!