Intervju med Gustav Kasselstrand som vill göra Sverige bäst på återvandring

Mitt under en den hektiska politikerveckan på Almedalen fick Tidningen Svegot möjligheten att sitta ner med Alternativ för Sveriges partiledare, Gustav Kasselstrand för en längre intervju.

Tack vare Alternativ för Sveriges entré i svensk politik har äntligen återvandring blivit en het fråga. Sverigedemokraterna talar numera tyst om återvandring och det är inte länge sedan Jimmie Åkesson försäkrade att ingen ska tvingas lämna Sverige.

Men många människor förstår inte hur det ska gå till. Nu när folk från jordens alla hörn redan är här så kan vi väl inte bli av med dem? Återvandring är en nästan otänkbar möjlighet för de flesta så därför beslöt Tidningen Svegot att grilla Gustav Kasselstrand mellan torgmöten i Visby för att reda ut begreppen. Är det verkligen möjligt, det som AFS vill? Hur ska det gå till? Vem ska leda Återvandringsverket? Svaret kommer blixtsnabbt:

– Vi är duktiga och driftiga – kan vi bygga JAS-plan är det klart vi kan organisera återvandring!

Det första Gustav Kasselstrand ska göra när han blir statsminister är att lägga ner Migrationsverket och starta Återvandringsverket. I första skedet ska en halv miljon utlänningar skickas ut från Sverige. Men vem ska bli generaldirektör där, finns det några svenskar med de hårda nypor som kommer att behövas?

– Hmm, en svår fråga. I så många år har den svenska utnämningspolitiken baserats på att folk har rätt partibok, det vill säga S, i stället för rätt kompetens. Därför måste hela systemet göras om. Vi måste hitta människor som kan verkställa det politikerna har målat upp inom ett visst politiskt område. Det gäller inte bara det blivande Återvandringsverket, det gäller alla myndigheter – de måste skötas med kompetens. Just nu sköts Sverige som en kleptokrati – där idioterna styr.

Detta är en artikel från Svegot Plus
Bli plusprenumerant och läs hela intervjun med Gustav Kasselstrand: hur ska återvandringen gå till? Problemet med svensk megalomani och varför vi kommer att bli bäst på återvandring.

Genom att teckna en prenumeration på Svegot Plus stödjer du Svegots viktiga arbete och ser till att vi kan fortsätta utvecklas.


Använd rabattkoden svegot19 när du väljer månadsprenumeration
för att testa en vecka för bara 19 kronor.
 

Nivå Pris  
Plus (Månad) SEK 99.00 per månad. Välj
Plus (År) SEK 995.00 per År. Välj
Plus (Livstid) SEK 9,995.00 nu. Välj
Vän av Svegot SEK 499.00 per månad. Välj

Redan prenumerant? Logga in!

Kommentarer

Vi ger dig skriften gratis!

Skriv upp dig på Det fria Sveriges nyhetsbrev så skickar vi dig vår visionsskrift som PDF helt gratis (värde 99 kronor). Skriften har redan lästs av tusentals svenskar och lägger grunden för en framtid för ett fritt svenskt folk.

Det lyckades - vänligen kolla din inkorg för bekräftelse och skriften!