KMS#72: Vi demaskerar vänstern

Med Robin Holmgren och Magnus Söderman

Valrörelsen är igång och vänstern tittar fram överallt med vandalisering och mötesstörningar. Vi går på djupet och resonerar kring denna människohatande lära samt frågar oss vad vi kan göra åt eländet. En ny rapport från USAs folkhälsomyndighet visar tydligt att ungdomar som tror sig vara homo- eller bisexuella ofta lever destruktiva liv. Homolobbyn är en del av vänstern och destruktiv till sin natur, något vi också skärskådar i dag. Som vanligt blir det också mycket kringdiskussioner och ja, Magnus fantastiska fakta återuppstår. Lyssna och lär!

Kommentarer

Vi ger dig skriften gratis!

Skriv upp dig på Det fria Sveriges nyhetsbrev så skickar vi dig vår visionsskrift som PDF helt gratis (värde 99 kronor). Skriften har redan lästs av tusentals svenskar och lägger grunden för en framtid för ett fritt svenskt folk.

Det lyckades - vänligen kolla din inkorg för bekräftelse och skriften!