KMS#70: Suspekt demokratisatsning av regeringen

Med Dan Eriksson och Magnus Söderman

Varför sköt polisen Eric Torell? Vilka orsaker kan vi finna till denna tragedi? Det resonerar Dan och Magnus kring i dag. Sedan vidare får Dan försvara sig mot en del arga “boomers” efter artikeln här om sistens. På djupet går de två när tvångssteriliseringar står på agendan. Är sådana alltid dåliga? Avslutningsvis tittar vi närmare på regeringens pengaregn för folkbildning mot främlingsfientliga krafter. Och så litet annat också, så klart.

Kommentarer

Vi ger dig skriften gratis!

Skriv upp dig på Det fria Sveriges nyhetsbrev så skickar vi dig vår visionsskrift som PDF helt gratis (värde 99 kronor). Skriften har redan lästs av tusentals svenskar och lägger grunden för en framtid för ett fritt svenskt folk.

Det lyckades - vänligen kolla din inkorg för bekräftelse och skriften!