KMS#68: En sommarfest som gav mersmak

Med Daniel Frändelöv, Magnus Söderman och Dan Eriksson

Självklart blir det mycket om Det fria Sveriges sommarfest som gick av stapeln under lördagen. Men två timmar kan inte bara handla om det så Expressens “scoop” om “rasistiska våldtäktsspel” tittar vi närmare på. Att Facebook och Twitter rasat på aktiemarknaden funderar vi över också, samt resonerar kring det enkla faktum att om vi inte kan förändra det som skett så kan vi i alla fall förändra hur vi reagerar. Och en massa mer, så klart.

Kommentarer

Vi ger dig skriften gratis!

Skriv upp dig på Det fria Sveriges nyhetsbrev så skickar vi dig vår visionsskrift som PDF helt gratis (värde 99 kronor). Skriften har redan lästs av tusentals svenskar och lägger grunden för en framtid för ett fritt svenskt folk.

Det lyckades - vänligen kolla din inkorg för bekräftelse och skriften!