Grattis Bernt, nazifobin fortsätter och Ebba (Almedalssvepet 180706)

Stort grattis till Bernt Herlitz som fått in de pengar han behöver för tillfället efter bara några dagars kampanj. Fri media har sannerligen gjort riktigt bra ifrån sig igen! Vi pratar om Löfvéns tal och funderar på hur Ebba Busch Thor ska agera i år. Vågar hon flörta med nationalismen igen?

Detta innehåll är för medlemmar i nivån Plus (Månad), Plus (År), Plus (Livstid) och Vän av Svegot enbart.
Logga inBli medlem

Stort grattis till Bernt Herlitz som fått in de pengar han behöver för tillfället efter bara några dagars kampanj. Fri media har sannerligen gjort riktigt bra ifrån sig igen! Vi pratar om Löfvéns tal och funderar på hur Ebba Busch Thor ska agera i år. Vågar hon flörta med nationalismen igen?

Detta innehåll är för medlemmar i nivån Plus (Månad), Plus (År), Plus (Livstid) och Vän av Svegot enbart.
Logga inBli medlem
Kommentarer

Vi ger dig skriften gratis!

Skriv upp dig på Det fria Sveriges nyhetsbrev så skickar vi dig vår visionsskrift som PDF helt gratis (värde 99 kronor). Skriften har redan lästs av tusentals svenskar och lägger grunden för en framtid för ett fritt svenskt folk.

Det lyckades - vänligen kolla din inkorg för bekräftelse och skriften!