Almedalen tar och ger (Almedalssvepet 180704)

Än lever vi! Efter att ha tittat på fotbollsmatchen i sällskap med SVT(!) åkte vi för att se en paneldebatt om... Ja, om vad egentligen? Även om vi var på plats vet vi inte riktigt själva, men det var glädjande att se Lindberg bli utbuad. Vi fortsätter även hylla AFS som tar seger efter seger.

Detta innehåll är för medlemmar i nivån Plus (Månad), Plus (År), Plus (Livstid) och Vän av Svegot enbart.
Logga inBli medlem

Än lever vi! Efter att ha tittat på fotbollsmatchen i sällskap med SVT(!) åkte vi för att se en paneldebatt om... Ja, om vad egentligen? Även om vi var på plats vet vi inte riktigt själva, men det var glädjande att se Lindberg bli utbuad. Vi fortsätter även hylla AFS som tar seger efter seger.

Detta innehåll är för medlemmar i nivån Plus (Månad), Plus (År), Plus (Livstid) och Vän av Svegot enbart.
Logga inBli medlem
Kommentarer

Vi ger dig skriften gratis!

Skriv upp dig på Det fria Sveriges nyhetsbrev så skickar vi dig vår visionsskrift som PDF helt gratis (värde 99 kronor). Skriften har redan lästs av tusentals svenskar och lägger grunden för en framtid för ett fritt svenskt folk.

Det lyckades - vänligen kolla din inkorg för bekräftelse och skriften!