KMS#56: Hur kan vi hjälpa Socialdemokraterna?

Med Conrad och Johnny Lindén

Socialdemokraterna behöver hjälp! Sverigedemokraterna har över 28 procent i senaste Yougov-mätningen och detta kan vi inte tillåta! Johnny och Conrad tar på sig tänkarmössan och gör sitt bästa för att ge några råd till Löfvén.

Detta innehåll är för medlemmar i nivån Plus (Månad), Plus (År), Plus (Livstid) och Vän av Svegot enbart.
Logga inBli medlem

Socialdemokraterna behöver hjälp! Sverigedemokraterna har över 28 procent i senaste Yougov-mätningen och detta kan vi inte tillåta! Johnny och Conrad tar på sig tänkarmössan och gör sitt bästa för att ge några råd till Löfvén.

Detta innehåll är för medlemmar i nivån Plus (Månad), Plus (År), Plus (Livstid) och Vän av Svegot enbart.
Logga inBli medlem
Kommentarer

Vi ger dig skriften gratis!

Skriv upp dig på Det fria Sveriges nyhetsbrev så skickar vi dig vår visionsskrift som PDF helt gratis (värde 99 kronor). Skriften har redan lästs av tusentals svenskar och lägger grunden för en framtid för ett fritt svenskt folk.

Det lyckades - vänligen kolla din inkorg för bekräftelse och skriften!