London reser sig, last night in Sweden och PF-värdet (Nyhetssvepet 180611)

Londonborna har till slut fått nog av statens hårdhänta behandling och under en stor demonstration för Tommy Robinson jagade man helt enkelt polisen från platsen. Expressen och Aftonbladet fortsätter sin resa till att bli Avpixlat 3.0 genom att varna för mångkulturens fasor. Expressen går så långt att de döpt sin artikelserie till "Last night in Sweden", även om det är svårt att tro. Kasselstrand säger som vanligt som det är och Löfvén tror att hatstormen mot SSU kommer från Ryssland.

Detta innehåll är för medlemmar i nivån Plus (Månad), Plus (År), Plus (Livstid) och Vän av Svegot enbart.
Logga inBli medlem

Londonborna har till slut fått nog av statens hårdhänta behandling och under en stor demonstration för Tommy Robinson jagade man helt enkelt polisen från platsen. Expressen och Aftonbladet fortsätter sin resa till att bli Avpixlat 3.0 genom att varna för mångkulturens fasor. Expressen går så långt att de döpt sin artikelserie till "Last night in Sweden", även om det är svårt att tro. Kasselstrand säger som vanligt som det är och Löfvén tror att hatstormen mot SSU kommer från Ryssland.

Detta innehåll är för medlemmar i nivån Plus (Månad), Plus (År), Plus (Livstid) och Vän av Svegot enbart.
Logga inBli medlem
Kommentarer

Vi ger dig skriften gratis!

Skriv upp dig på Det fria Sveriges nyhetsbrev så skickar vi dig vår visionsskrift som PDF helt gratis (värde 99 kronor). Skriften har redan lästs av tusentals svenskar och lägger grunden för en framtid för ett fritt svenskt folk.

Det lyckades - vänligen kolla din inkorg för bekräftelse och skriften!