Nyfiken På #25 – Kaninkokerskor

I detta avsnitt av "Nyfiken på" pratar Ingrid och Maria om kvinnor som blir helt besatta av en man och vägrar acceptera att han inte vill ha henne, så kallade kaninkokerskor. De dyker särskilt ner i fallet Lasse Kronér, men passar också på att ge män goda råd om hur man avslöjar en kaninkokerska redan i början av ett förhållande.

Detta innehåll är för medlemmar i nivån Plus (Månad), Plus (År), Plus (Livstid) och Vän av Svegot enbart.
Logga inBli medlem

I detta avsnitt av "Nyfiken på" pratar Ingrid och Maria om kvinnor som blir helt besatta av en man och vägrar acceptera att han inte vill ha henne, så kallade kaninkokerskor. De dyker särskilt ner i fallet Lasse Kronér, men passar också på att ge män goda råd om hur man avslöjar en kaninkokerska redan i början av ett förhållande.

Detta innehåll är för medlemmar i nivån Plus (Månad), Plus (År), Plus (Livstid) och Vän av Svegot enbart.
Logga inBli medlem
Kommentarer

Vi ger dig skriften gratis!

Skriv upp dig på Det fria Sveriges nyhetsbrev så skickar vi dig vår visionsskrift som PDF helt gratis (värde 99 kronor). Skriften har redan lästs av tusentals svenskar och lägger grunden för en framtid för ett fritt svenskt folk.

Det lyckades - vänligen kolla din inkorg för bekräftelse och skriften!