Fotbollsstjärnan Kingsley Sarfo fälld för barnvåldtäkt

Döms till fängelse och utvisning

Malmö FF-spelaren Kingsley Sarfo, 23, fälls i Malmö tingsrätt för två fall av våldtäkt mot barn. Straffet blir två år och åtta månaders fängelse, samt utvisning på tio år. Han ska också betala ett skadestånd på 150 000 kronor till flickan.

FÄLLANDE DOM. Det var i september förra året som Malmö FFs ghananska nyförvärv Kingsley Sarfo greps misstänkt för våldtäkt mot barn, vilket Tidningen Svegot rapporterat om tidigare. Bakgrunden är att han via sociala medier 2016 fick kontakt med en då 14-årig flicka, med vilken han hade en kort relation. Kingsley Sarfo har hela tiden hävdat att han trodde att flickan var 16 år, eller i vart fall över 15, och att all sexuell kontakt dem emellan skedde på frivillig basis.

Blev gravid och gjorde abort

Helt klart är, att flickan sommaren 2017 blev gravid och gjorde en abort. Hon uppgav då att det var Kingsley Sarfo som gjort henne gravid, och har i förhör beskrivit den händelse då hon blev gravid som en regelrätt våldtäkt, utförd på en allmän toalett i Malmö Folkets park.


Du behöver ha Svegot Plus för att läsa hela den här artikeln.
Just nu kan du få första månaden för halva priset! Använd rabattkoden frimedia

Skaffa Svegot Plus nu

Kommentarer

Vi ger dig skriften gratis!

Skriv upp dig på Det fria Sveriges nyhetsbrev så skickar vi dig vår visionsskrift som PDF helt gratis (värde 99 kronor). Skriften har redan lästs av tusentals svenskar och lägger grunden för en framtid för ett fritt svenskt folk.

Det lyckades - vänligen kolla din inkorg för bekräftelse och skriften!