KMS#42: Norge till vår hjälp och Zlatan är dålig

Sveriges sak är Norges! Hans Lysglimt och Bjørn Christian Rødal är med oss hela vägen från Norge och berättar om deras arbete för att väcka svenskar i Norge. Vi pratar även en hel del om Ingrids nya bok “Från Sverige till absurdistan”, och avslutningsvis talar vi väldigt illa om Zlatan Ibrahimović.

  • Vill du fira nationaldagen med Ingrid? Maila henne! [email protected]
  • Vill du fira nationaldagen med Daniel/Conrad? Maila honom! [email protected]
  • Kontakta Alternativ för Sverige i Norge här.
  • Köp “Från Sverige till Absurdistan” här.

 

 

 

Kommentarer

Vi ger dig skriften gratis!

Skriv upp dig på Det fria Sveriges nyhetsbrev så skickar vi dig vår visionsskrift som PDF helt gratis (värde 99 kronor). Skriften har redan lästs av tusentals svenskar och lägger grunden för en framtid för ett fritt svenskt folk.

Det lyckades - vänligen kolla din inkorg för bekräftelse och skriften!