AFS, abort och hemska MP (Nyhetssvepet 180525)

I dagens svep är det Maria Celander och Magnus Söderman som tar tjuren vid hornen och ger sina analyser och kommentarer kring viktiga händelse i Sverige och Världen. Det är första gången de två sänder tillsammans allena och du vill inte missa programmet.

Detta innehåll är för medlemmar i nivån Plus (Månad), Plus (År), Plus (Livstid) och Vän av Svegot enbart.
Logga inBli medlem

I dagens svep är det Maria Celander och Magnus Söderman som tar tjuren vid hornen och ger sina analyser och kommentarer kring viktiga händelse i Sverige och Världen. Det är första gången de två sänder tillsammans allena och du vill inte missa programmet.

Detta innehåll är för medlemmar i nivån Plus (Månad), Plus (År), Plus (Livstid) och Vän av Svegot enbart.
Logga inBli medlem
Kommentarer

Vi ger dig skriften gratis!

Skriv upp dig på Det fria Sveriges nyhetsbrev så skickar vi dig vår visionsskrift som PDF helt gratis (värde 99 kronor). Skriften har redan lästs av tusentals svenskar och lägger grunden för en framtid för ett fritt svenskt folk.

Det lyckades - vänligen kolla din inkorg för bekräftelse och skriften!