Vad vill egohumanisten, dåligt med mångfald i VM-truppen och afghan-terror

Maria Celander ersätter Ingrid Carlqvist, och vi börjar med att diskutera kring egohumanisterna och vad de egentligen vill och hur de (inte) resonerar. CNNs lögner om Trump börjar straffa sig ordentligt och tittarsiffrorna störtdyker. Nûjen ljuger angående hans inställda föreläsning och hetsen mot "rysk påverkar" börjar bli närmast löjlig.

Detta innehåll är för medlemmar i nivån Plus (Månad), Plus (År), Plus (Livstid) och Vän av Svegot enbart.
Logga inBli medlem

Maria Celander ersätter Ingrid Carlqvist, och vi börjar med att diskutera kring egohumanisterna och vad de egentligen vill och hur de (inte) resonerar. CNNs lögner om Trump börjar straffa sig ordentligt och tittarsiffrorna störtdyker. Nûjen ljuger angående hans inställda föreläsning och hetsen mot "rysk påverkar" börjar bli närmast löjlig.

Detta innehåll är för medlemmar i nivån Plus (Månad), Plus (År), Plus (Livstid) och Vän av Svegot enbart.
Logga inBli medlem
Kommentarer

Vi ger dig skriften gratis!

Skriv upp dig på Det fria Sveriges nyhetsbrev så skickar vi dig vår visionsskrift som PDF helt gratis (värde 99 kronor). Skriften har redan lästs av tusentals svenskar och lägger grunden för en framtid för ett fritt svenskt folk.

Det lyckades - vänligen kolla din inkorg för bekräftelse och skriften!