Sydafrikanske musik- och filmstjärnan: “Eugène Terre’Blanche hade rätt!”

Palaestra Media intervjuar Steve Hofmeyr.

Jonas Nilsson som driver Palaestra Media och ligger bakom den uppskattade dokumentärfilmen “South Africa a Reversed Apartheid” har nu publicerat en intervju med en av Sydafrikas mest folkkära och kända artister och skådespelare, Steve Hofmeyr. Se intervjun där Hofmeyr berättar som sin egen resa från liberal till boernationalist samt hur hans liv förändrats i och med detta.

Se också dokumentärfilmen om Sydafrika på Boer Project.

Kommentarer

Vi ger dig skriften gratis!

Skriv upp dig på Det fria Sveriges nyhetsbrev så skickar vi dig vår visionsskrift som PDF helt gratis (värde 99 kronor). Skriften har redan lästs av tusentals svenskar och lägger grunden för en framtid för ett fritt svenskt folk.

Det lyckades - vänligen kolla din inkorg för bekräftelse och skriften!