Mandom, mod och morske män? (Kväll med Svegot #13)

Något har hänt med de svenska männen, den saken är klar och ju mer Magnus tänker på det dyker det upp fler och fler exempel. Därutöver blir det majblommerånare igen, AFS och massutvandringen och så de ökande sexbrottens orsak.

Detta innehåll är för medlemmar i nivån Plus (Månad), Plus (År), Plus (Livstid) och Vän av Svegot enbart.
Logga inBli medlem

Något har hänt med de svenska männen, den saken är klar och ju mer Magnus tänker på det dyker det upp fler och fler exempel. Därutöver blir det majblommerånare igen, AFS och massutvandringen och så de ökande sexbrottens orsak.

Detta innehåll är för medlemmar i nivån Plus (Månad), Plus (År), Plus (Livstid) och Vän av Svegot enbart.
Logga inBli medlem
Kommentarer

Vi ger dig skriften gratis!

Skriv upp dig på Det fria Sveriges nyhetsbrev så skickar vi dig vår visionsskrift som PDF helt gratis (värde 99 kronor). Skriften har redan lästs av tusentals svenskar och lägger grunden för en framtid för ett fritt svenskt folk.

Det lyckades - vänligen kolla din inkorg för bekräftelse och skriften!