Tack för akademikrisen, vita hjälmar och galna rektorer (Nyhetssvepet 180416)

Äntligen börjar man få lite klarhet kring vad som egentligen hänt i den så kallade "akademi-krisen". Åkesson tycker att det fiskas i grumliga vatten, Ståhle får guldspade för sina lögner, "vita hjälmarna" bjuder på hemska, och fejkade, bilder. Vi pratar även lite om vår kommande rättegång och konstaterar att fakta numera kan leda till att SÄPO blir inkopplade.

Detta innehåll är för medlemmar i nivån Plus (Månad), Plus (År), Plus (Livstid) och Vän av Svegot enbart.
Logga inBli medlem

Äntligen börjar man få lite klarhet kring vad som egentligen hänt i den så kallade "akademi-krisen". Åkesson tycker att det fiskas i grumliga vatten, Ståhle får guldspade för sina lögner, "vita hjälmarna" bjuder på hemska, och fejkade, bilder. Vi pratar även lite om vår kommande rättegång och konstaterar att fakta numera kan leda till att SÄPO blir inkopplade.

Detta innehåll är för medlemmar i nivån Plus (Månad), Plus (År), Plus (Livstid) och Vän av Svegot enbart.
Logga inBli medlem
Kommentarer

Vi ger dig skriften gratis!

Skriv upp dig på Det fria Sveriges nyhetsbrev så skickar vi dig vår visionsskrift som PDF helt gratis (värde 99 kronor). Skriften har redan lästs av tusentals svenskar och lägger grunden för en framtid för ett fritt svenskt folk.

Det lyckades - vänligen kolla din inkorg för bekräftelse och skriften!