Chang Frick utesluts ur Moderaterna

Nyheter Idags grundare Chang Frick gick nyligen med i Moderaterna men har nu blivit utesluten på order av partiets högsta ledning.

Det var efter att Hanif Bali hamnat i problem med den moderata ledningen, och tvingats lämna partistyrelsen och sluta twittra, som Chang Frick gick med i partiet. Han menar själv att han ville försöka förändra partiet inifrån, medan andra menade att han bara ville provocera.

Nu har Chang Frick kastats ut ur partiet, rapporterar Dagens Industri.

Kommentarer

Vi ger dig skriften gratis!

Skriv upp dig på Det fria Sveriges nyhetsbrev så skickar vi dig vår visionsskrift som PDF helt gratis (värde 99 kronor). Skriften har redan lästs av tusentals svenskar och lägger grunden för en framtid för ett fritt svenskt folk.

Det lyckades - vänligen kolla din inkorg för bekräftelse och skriften!