Etikett

Moderaterna

Är det slutet för Nya Moderaterna vi ser?

Ryktet säger att Nya Moderaterna går i graven i helgen. Ur askan ska Moderaterna återuppstå och förutom namnet så blir det en ny logga. Ryktena säger vidare att den nya loggan kommer likna den partiet hade innan Fredrik Reinfeldts…

M och KD visar sina rätta ansikten

Vare sig M eller KD är konservativa och inte heller har de Sverige eller svenskarnas intressen för ögonen. Det är vad partierna gör, som är viktigt, inte vad de säger. Att M och KD är samma gamla vanliga står helt klart.

MUF-ledaren: Dags för M att förhandla med SD

Efter höstens val ritades den politiska kartan i Sverige om. Vad än politiker och journalister tycker om det så ändrar det inte på faktum. Detta anser nu MUFs ordförande att man måste förhålla sig till och börja förhandla med SD.

S och SD har ökat sedan valet

Samtliga partier, förutom Sverigedemokraterna och Socialdemokraterna, backar i Novus januarimätning. Det kan förklara alla de eftergifter som gjorts i förhandlingarna.

MMS#88: Ledarsidornas granskning

Ledarsidorna har publicerat en granskning av "Projekt Ekerö" som reser en hel del frågetecken. Miljöpartiet verkar ha dålig koll på sina lokalavdelningar, då de ena dagen föreslår tvångsförflyttning av svenskar men dagen efter påstår att…
Svegot i sommarläge inför stor nylanseringLäs mer
+ +
{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}