Rasism är inte alltid rasism… så det så (Kväll med Svegot #2)

I dag blir det rasism ... fast ändå inte, för rasism är inte detsamma för alla. Förutom rasism, eller inte rasism, frågar Magnus varför massmedierna medvetet väljer att inte berätta ens sådant som polisen berättar när ett grovt brott begås. Någonstans blir man ju medskyldig. Det är något ur innehållet i dagens avsnitt.

Detta innehåll är för medlemmar i nivån Plus (Månad), Plus (År), Plus (Livstid) och Vän av Svegot enbart.
Logga inBli medlem

I dag blir det rasism ... fast ändå inte, för rasism är inte detsamma för alla. Förutom rasism, eller inte rasism, frågar Magnus varför massmedierna medvetet väljer att inte berätta ens sådant som polisen berättar när ett grovt brott begås. Någonstans blir man ju medskyldig. Det är något ur innehållet i dagens avsnitt.

Detta innehåll är för medlemmar i nivån Plus (Månad), Plus (År), Plus (Livstid) och Vän av Svegot enbart.
Logga inBli medlem
{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}