Jeff Ahl lämnar Sverigedemokraterna och går över till Alternativ för Sverige

Det nystartade partiet presenterar nu sin andra riksdagsledamot. Jeff Ahl menar att Sverigedemokraterna svikit sina vallöften och att Alternativ för Sverige är det enda parti som står upp för Sverige och svenskarna på alla områden.

Vid en presskonferens i riksdagen presenterar Alternativ för Sverige idag sin senaste rekrytering. Det är Jeff Ahl som går över från Sverigedemokraterna till Gustav Kasselstrands nya parti.

Sedan tidigare har också riksdagsledamoten Olle Felten bytt från Sverigedemokraterna till Alternativ för Sverige.

Jeff Ahl säger på presskonferensen att han inte vill stå upp för fler brutna vallöften från Sverigedemokraterna, och menar att partiet lagt sig platt för Moderaterna. Han säger att han hade kunnat göra “som majoriteten av Sverigedemokraternas riksdagsgrupp” och knyta näven i fickan och gå med på Sverigedemokraternas partilednings återkommande svek.

Jeff Ahl säger också:

“Jag engagerade mig för att rädda mitt land och mina barns framtid. Endast Alternativ för Sverige har det mod som krävs för detta. Endast om Alternativ för Sverige kommer in i riksdagen har vi ett parti som står upp för Sverige och svenskarna.”

Alternativ för Sverige är det bästa alternativet för oss som vill rösta sverigevänligt, avrundar han sitt anförande på presskonferensen.

I ett pressmeddelande kommenterar Gustav Kasselstrand övergången:

“Jag och Jeff har haft samtal i flera veckors tid och det känns fantastiskt bra att vi nu gemensamt kommit fram till det här beslutet. Jag känner Jeff som en riktig idealist som sätter Sveriges väl framför personlig vinning.”

{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}