Sverigedemokraterna i panik — Sjuklövern blir nu Åttaklövern (DHD #40)

Efter att riksdagsledamoten Olle Felten gått över till Alternativ för Sverige, och hela lokalföreningen i Motala-Vadstena lämnat partiet i protest, råder total panik i Sverigedemokraterna. Vad betyder detta för framtiden?

Detta innehåll är för medlemmar i nivån Plus (Månad), Plus (År), Plus (Livstid) och Vän av Svegot enbart.
Logga inBli medlem

Efter att riksdagsledamoten Olle Felten gått över till Alternativ för Sverige, och hela lokalföreningen i Motala-Vadstena lämnat partiet i protest, råder total panik i Sverigedemokraterna. Vad betyder detta för framtiden?

Detta innehåll är för medlemmar i nivån Plus (Månad), Plus (År), Plus (Livstid) och Vän av Svegot enbart.
Logga inBli medlem
Kommentarer

Vi ger dig skriften gratis!

Skriv upp dig på Det fria Sveriges nyhetsbrev så skickar vi dig vår visionsskrift som PDF helt gratis (värde 99 kronor). Skriften har redan lästs av tusentals svenskar och lägger grunden för en framtid för ett fritt svenskt folk.

Det lyckades - vänligen kolla din inkorg för bekräftelse och skriften!