Vatikanen vill föra fram en positiv bild av massinvandringen

Vatikanstaten har beslutat att försöka ändra på den negativa bild som människor har av massinvandring genom att peka ut och lyfta fram positiva berättelser.

VATIKANSTATEN/ITALIEN. Det var under ett möte med Vatikanens departement för migranter och flyktingar som jesuitprästen Michael Czerny sa att Katolska kyrkan måste “ändra narrativet” gällande massinvandringen. Han konstaterade att allmänheten har en negativ inställning och den måste förändras.

“Vi behöver positiva berättelser”…


Du behöver ha Svegot Plus för att läsa hela den här artikeln. 

Skaffa Svegot Plus nu


Kommentarer

Vi ger dig skriften gratis!

Skriv upp dig på Det fria Sveriges nyhetsbrev så skickar vi dig vår visionsskrift som PDF helt gratis (värde 99 kronor). Skriften har redan lästs av tusentals svenskar och lägger grunden för en framtid för ett fritt svenskt folk.

Det lyckades - vänligen kolla din inkorg för bekräftelse och skriften!