Vad vill Alternativ för Sverige? Sista delen. (GMM #279)

Ett litet annorlunda avsnitt denna morgon eftersom detta avsnitt inte går ut live utan bara finns som podd. Å andra sidan är det tillgängligt för alla, så alla ni som uppskattar programmet, tipsa gärna era vänner så kan de provlyssna. Magnus viger hela avsnittet åt att prata klart om Alternativ för Sverige och sammanfattar vad han tänker och tycker.

I dagens avsnitt:

  • Magnus knyter ihop säcken och går igenom de sista punkterna i Alternativ för Sveriges program.

Med mera…

Kommentarer

Vi ger dig skriften gratis!

Skriv upp dig på Det fria Sveriges nyhetsbrev så skickar vi dig vår visionsskrift som PDF helt gratis (värde 99 kronor). Skriften har redan lästs av tusentals svenskar och lägger grunden för en framtid för ett fritt svenskt folk.

Det lyckades - vänligen kolla din inkorg för bekräftelse och skriften!