Misstänkt seriemördare inför rätta i USA – ville döda vita

2014 sa han att han ville döda vita människor. Sex mördade människor och fyra år senare åtalas han för sex mord. Gemensamt för offren är att de var vita. Polisen säger att de inte vet vad motivet kan vara.

USA. För fyra år sedan sa Fredrick Demond Scott att han ville “döda alla vita människor”. Då gick han i skolan och blev rapporterad för utbrottet. Nu, fyra år senare, åtalas han för sex mord. Alla offer var vita.

Den nu misstänkta svarta rasistiska seriemördaren stod redan åtalad för tre mord


Du behöver ha Svegot Plus för att läsa hela den här artikeln. 

Skaffa Svegot Plus nu


Kommentarer

Vi ger dig skriften gratis!

Skriv upp dig på Det fria Sveriges nyhetsbrev så skickar vi dig vår visionsskrift som PDF helt gratis (värde 99 kronor). Skriften har redan lästs av tusentals svenskar och lägger grunden för en framtid för ett fritt svenskt folk.

Det lyckades - vänligen kolla din inkorg för bekräftelse och skriften!