Rättsväsendet vs. Andreas Carlsson fortsätter

Andreas Carlsson som först dömdes och sedan friades för det blodiga anfallet på Möllevången i mars 2014, ska nu åter inför rätta. Denna gång för att han i podden Motgift kallade kammaråklagaren Neela Frisell för ”negeråklagare”.

När nationalisten Andreas Carlsson och hans vänner blev attackerade av vänsterextremister på Möllevången i Malmö, ställde sig rättsväsendet genast på vänsterextremisternas sida. Trots att poliserna på platsen insåg att det var vänsterextremisterna med Showan Shattak i spetsen som anfallit Carlssons sällskap och lät dem gå ifrån platsen för att uppsöka sjukhus, beslöt Neela Frisell en dryg vecka senare att begära Andreas Carlsson häktad i sin utevaro – för försök till mord på Shattak.

På grund av hennes tidiga ställningstagande mot nationalisterna, kom Andreas Carlsson att jagas i över ett år innan han till sist under dramatiska omständigheter greps i Ukraina i november 2015. Samtliga mainstream-medier kallade genomgående Carlsson för ”nazist” vilket förstärkte allmänhetens bild av honom som skyldig. Carlsson var vid tidpunkten medlem i Svenskarnas parti, som inte hade nationalsocialism som ideologi. Den väldokumenterat våldsamme Showan Shattak utmålades som en hjälte och hyllades av etablissemanget.

Först dömd, sedan friad – nu åtalad igen

Andreas Carlsson friades helt och tilldömdes skadestånd. Nu söker åklagarmyndigheten revansch.

I tingsrätten dömdes Andreas Carlsson till tre års fängelse för två fall av grov misshandel av två män. Eftersom ingen kunde reda ut hur Showan Shattak fått sina skador dömdes ingen för mordförsök.

Hovrätten gjorde dock en helt annan bedömning. I oktober 2016 frikändes Carlsson helt och tilldömdes senare ett skadestånd på 300 000 kronor. Hans vän som först friats dömdes dock för misshandel av Shattak, trots att ingen kunnat slå fast hur hans skador hade uppkommit och att domen i övrigt konstaterar att vänsterextremisterna ljugit om händelseförloppet och att nationalisterna talat sanning.

När han äntligen släpptes ut var Andreas Carlsson arg och upprörd på rättsväsendet och inte minst på kammaråklagare Neela Frisell som från början styrde målet i helt fel riktning. I en direktsändning med podden Motgift gav han uttryck för denna ilska och kallade Frisell i stundens hetta för ”negeråklagare”. För detta åtalas han nu för förtal.

Tidningen Svegot har fått tag i Andreas Carlsson. Här är hans kommentar till åtalet:

”Åtalet följer en trend av attacker mot det fria ordet. Åsiktsbrottslighet är nu en verklighet och dessa rättegångar är ett vapen staten använder för att tysta och skrämma sina medborgare till lydnad. Statens aktivister och deras hatsvans av anmälare använder skattebetalarnas pengar för att kväva all form av fri debatt och kritik mot rådande system. Mig skrämmer de dock inte, jag tar gärna fajten för yttrandefrihet!”

Ett urspårat “rättsväsende”

Det är uppenbart att svenskt rättsväsende är helt korrumperat. Polis och åklagare jagar människor som skriver fula ord och domstolarna är högst villiga att döma förtvivlade svenskar som inte har något annat sätt att ge uttryck för sin frustration över tillståndet i landet, än att skriva av sig på sociala medier.

Däremot ser polis och åklagare mellan fingrarna när det kommer till de verkliga våldsbrottslingarna. Våldtäktsmän skyddas genom att deras signalement hålls hemliga, och om de väl ställs inför rätta blir straffen för det mesta skrattretande låga och utvisningar är ytterst sällsynta.

Ett sådant rättsväsende kan inte i längden hålla. När svenska folket upptäcker att man ställer helt andra krav på dem (vara tysta och aldrig klaga) medan utlänningar kommer undan med grova brott (för att de inte antas begripa bättre?), så rasar det hela samman. Ju förr desto bättre.

Nedan kan du höra Andreas Carlsson berättelse om attacken på Möllevången.

Andreas Carlsson i Motgift kan du höra här: 

Fotnot: Showan Shattak kandiderar för Vänsterpartiet till Malmö kommunfullmäktige i höstens val, han står som nummer tio på partiets lista.

Kommentarer

Vi ger dig skriften gratis!

Skriv upp dig på Det fria Sveriges nyhetsbrev så skickar vi dig vår visionsskrift som PDF helt gratis (värde 99 kronor). Skriften har redan lästs av tusentals svenskar och lägger grunden för en framtid för ett fritt svenskt folk.

Det lyckades - vänligen kolla din inkorg för bekräftelse och skriften!