RADIO SVEGOT

av svenskar - för svenskar

Den politiska korrektheten kväver Sverige, och på arbetsplatser och i skolor är det många som tvingas stå ut med vänsterfloskler från public service dagarna i ända när radion står på.

Radio Svegot vill något annat. Vi vill öppna upp samtalet, vi vill erbjuda sunda, traditionella värderingar och vi skäms inte för att säga att vi sätter svenskarna först.

Hos oss slipper du höra lögner om att massinvandringen är bra för Sverige, att islam är fredens religion eller att kön är en social konstruktion. 

Hos Radio Svegot står sanningen högst i kurs, och vi är beredda att utmana etablissemanget på debatt vilken dag som helst, men vi tror inte de kommer våga.

missa inte våra program

direktsänt. frihetligt. nationalistiskt.

Tisdag & Torsdag 08:00

Gomorron med Magnus

Vakna med en käftsmäll när Magnus Söderman spelar musik och däremellan låter funderingarna vandra från politik till filosofi och religion. Inget för känsliga.

Måndag & Onsdag 08:00

Daniels timme

Massor av återkommande gäster så som Martin Eriksson (Radio Bubb.la), historikern Lennart Svensson och kolumnisten Johnny Lindén. Dessutom tar programledaren Daniel Frändelöv oss med på tankar från skogen.

Måndag-Torsadag 09:00

Morgon med Svegot

De senaste nyheterna kommenteras, dissekeras och analyserar. Inrikes eller utrikes spelar ingen roll — de viktigaste nyheterna får ett svenskvänligt perspektiv.

Fredagar 15:00

Passningen

Sveriges enda politiskt inkorrekta sportradioprogram. Henrik och Markus är inte bara väldigt kunniga inom sportens värld, de har också förmågen att sätta händelserna i nytt ljus.

Fredag 09:00

Fredagssändningen

Fullt hus gäller då Dan Eriksson dyker upp, förutom Daniel Frändelöv och Magnus Söderman. Men inte nog med det, Svegots kulturskribent, Jalle Horn, tar taktpinnen för fördjupade diskussioner, men utan att det blir tungrott. Såväl Söderman som Horn sänder från annan plats, medan Dan och Daniel kommer sända från Svenskarnas hus.

podcasts

lyssna i efterhand

Alla våra program kan höras i efterhand. I spelaren här under ser du alla avsnitt som släpps gratis.

Vill du ha tillgång till alla övriga program i efterhand, samt hela arkivet av program samt artiklar och filmklipp från Tidningen Svegot, behöver du lösa en prenumeration på Svegot Plus.

Det är bara tack vare våra prenumeranter vi kan sända Radio Svegot, och om du uppskattar det vi gör bör du se till att bli prenumerant. 

Svegot Plus

Betala per månad
kr 99
00
Månadsvis
  • Alla podcasts
  • Alla artiklar
  • Alla filmklipp

Vill du hellre teckna årsprenumeration eller rentav stödja oss extra genom att bli Vän av Svegot? Läs mer om det här.


chatta med andra lyssnare

På Svegotsnack kan du chatta med andra lyssnare. För att delta i diskussionen behöver du registrera ett chattkonto.

Chatten som visas här är en förenklad version av Svegotsnack, vill du ta del av hela chatten, inklusive möjligheten till privatmeddelanden, rekommenderar vi att du öppnar chatten i ett nytt fönster.

Vill du ha chatten som app till din dator eller telefon? Ladda ned Rocket.Chat och ange chat.svegot.se som server, och logga sedan in med dina uppgifter!

Klicka på knappen redigera för att ändra denna text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}