Svegotmynt – Din valuta för ditt stöd till Radio Svegot

Svegotmynt är en intern valuta som du kan tjäna genom att stödja Radio Svegot på olika sätt. Dessa mynt kan sedan användas för att du ska gå upp i nivå och få tillgång till exklusiva inbjudningar och annat. Du kan också använda mynten för att byta dem mot våra olika premier.

Så tjänar du Svegotmynt

  • Bli stödprenumerant. Du får två Svegotmynt för varje krona du donerar genom din stödprenumeration.
  • Ge radion en gåva. Du får två Svegotmynt för varje krona du donerar.
  • Registrera ett konto. Detta behövs för att du överhuvudtaget ska ha en plånbok  att förvara din Svegotmynt i, och som tack för att du registrerar ett konto får du 5 Svegotmynt direkt!
  • Besök hemsidan (glöm inte att du måste vara inloggad). Du får 0,5 Svegotmynt varje dag du besöker vår hemsida.
  • Lämna en kommentar under våra avsnitt. Du får 1 Svegotmynt för varje kommentar (max två stycken per avsnitt, max sex per dag). Om ditt inlägg markeras som spam kommer du få ett avdrag på 5 Svegotmynt, så se till att skriva en kommentar som också ger ett värde för den som läser.
  • Rösta på kommentarer. Genom att rösta upp en kommentar tjänar du 0,25 Svegotmynt (max 5 i veckan) och den som skrivit kommentaren får 1 Svegotmynt (max 10 i veckan). Om du ger en tumme ned får du inga Svegotmynt, men kommentarskrivaren får ett avdrag på 0,5 Svegotmynt.
  • Rekrytera nya besökare. Du får 1 Svegotmynt för varje besökare du drar till hemsidan via din rekryteringslänk (max 5 per dag). Om någon du dragit in till hemsidan registrerar ett konto får du dessutom 10 extra Svegotmynt (en rekrytering per dag räknas). 
  • Klara olika prestationer. Vid olika steg i ditt samlande av Svegotmynt kommer du få utmärkelser för att du klarat vissa prestationer. Denna utmärkelse kan du sedan visa upp bredvid ditt namn när du kommenterar, men det ger dig också en belöning i form av Svegotmynt.

Viktigt om Svegotmynt

Svegotmynt är menat att vara ett kul poängsystem för alla som hjälper Radio Svegot på olika sätt. Vi kan dock inte garantera att tjänsten alltid fungerar som vi hoppas, och vi tar inget ansvar för eventuella felaktigheter i utbetalningar av Svegotmynt. Anser du något blivit fel så kontakta oss, så ska vi försöka lösa det.

Vi tar oss rätten att närsomhelst ändra reglerna för hur man tjänar Svegotpoäng, och kommer då meddela detta i ett mejl till alla som har ett registrerat konto och godkänt att vi får skicka mejl till dem.

Missbruk av tjänsten, till exempel genom spam eller försök att ”lura” sidan genom användandet av bottar och liknande kommer leda till avstängning av ditt konto och konfiskerande av alla dina Svegotmynt.

Vi kan inte heller byta dina Svegotmynt mot pengar, däremot kan du spendera dem i vår butik.

Ditt saldo

Du måste logga in för att se ditt saldo.

Din historik

Du måste vara inloggad för att se din transaktionshistorik

Din nivå

Du måste vara inloggad för att se din nivå.

Din rekryteringslänk

Tjäna Svegotpoäng genom att sprida din rekryteringslänk. Kopiera länken här nedan och skicka till dina vänner, sprid i sociala medier och så vidare. (Länken syns enbart om du är inloggad).